Altijd super tevreden over de behandeling!
En altijd heel vriendelijk, zeker een aanrader voor daar je haren te laten behandelen eender welke behandeling!

Amber Blanckaert

In Aalst zijn er veel goede kapsters. De beste is Kathy. Ik kijk altijd uit naar de volgende knipbeurt. Geen kleuringen meer voor mij. Mijn natuurlijk grijs krijgt bij Kathy wel een sprankelend effect.

Lieve De Knijf

Ik was super blij met deze service (kinderkapsels). Mijn haar werd ook nog eens goed behandeld.
Ik kon op het eind kiezen voor natural laten drogen of uitgebrushd.

Janne Van den Eeckhoudt

Bedankt om ons te laten stralen op de communie en anders ook natuurlijk 😉. Heel mooi vlechtwerk en leuke waves. Topkapster!

Els D’Hondt

Heel goed advies, leuke beleving en toffe snit! Producten zijn niet getest op dieren.

K.Callaert

Heel goede service bij Kathy van K.Hairdesign !
Haartjes lekker kortgewiekt en een lieve kapster die haar klanten goed verzorgd.
Dank je wel Kathy

Renée Redant

Mijn eerste keer bij Kathy en wat een belevenis!vriendelijk onthaal,super bediening en heel veel ervaring,wat een aanrader!ik ben zooo tevreden met mijn kapsel,bruching en onmiddellijk geboekt tot het einde vN het jaar.dit salon is TOP in Aalst!!

Connie Goossens

Sit back, relax and enjoy. En dat mag je letterlijk nemen. Je hoeft helemaal niets te doen. Kathy is goed in wat ze doet. Het is haar missie mensen een happy gevoel te geven en dat doet ze met haar handen. Als geen ander weet ze welke kleur, welke snit het beste bij je past en welke behandeling je haar nodig heeft. Ze werkt met eerlijke producten en door haar levenslang leren mentaliteit blijft ze up to date van de laatste nieuwigheden. Door haar no nonsens attitude voel je je welkom en meteen thuis. Topwijf. 😊

Karolien Minnaert

K.Hairdesign is de beste kapster die je kan vinden in Aalst en omstreken.
Door Kathy haar jarenlange ervaring weet ze perfect welk kleur en model het beste bij mij/jou past. Het is elke keer weer uitkijken naar de volgende afspraak. Ze legt je zo in de watten en zelfs tijdens de hitte denkt ze aan haar klantjes. Je kan online jouw afspraak boeken en persoonlijk vind ik dit zeer handig wegens mijn drukke agenda. Niet twijfelen gewoon boeken je gaat het u niet beklagen!

Stefanie Matthijs

Mooi salon, gezellig koffietje erbij, heel vriendelijke kapster, maar vooral: altijd met een prachtig kapsel naar buiten, en dit zowel voor mezelf als voor de kinderen. Bedankt Kathy voor het prachtige werk!! 

Robin De Smet

Naar de kapster gaan, is voor mij een zen momentje en dat is het zeker bij K. Hairdesign… Ik ben ook iemand die graag eens wat anders uitprobeer en met het nodige advies van Kathy komt dit altijd tot een goed eindresultaat. Voor mij is het zelfs niet bij de deur en kappers genoeg in eigen regio maar toch rij ik naar Aalst! 

Dorien Meirsschaut

K. Hairdesign is de beste kapperszaak in Aalst. Bij Kathy kom ik al jaren en steeds kom ik met een goed gevoel en prachtig kapsel buiten. Kathy is dan ook héél gepassioneerd door haar vak, ze geeft je altijd goede raad welke kleur/snit bij je past. Voor een leuke babbel kan je bij haar ook steeds terecht en bij elk bezoek wordt je verwend met een drankje en versnapering. Een echte aanrader 👍👍.

Nancy Hermans