Banditz haarelastiekjes

Kwalitatieve, ultra zachte haarelastiekjes, die je ook als armbandje kan dragen! Ze zijn waterbestendig, stijlvol en geschikt voor elk haartype. Geschikt voor kinderen en volwassenen door de fijne rek.

K.Hairdesign Leave-in detangle spray

Deze conditioner ontwart, voedt èn hydrateert tegelijkertijd (diepgaande vochtinbreng), zonder het product uit te spoelen. Geschikt voor elk haartype.

Nak Hair Ultimate treatment 60 seconds repair

De Ultimate Treatment 60 Second Repair Vegan is een luxueuze versterkende behandeling ontworpen om haar in 60 seconden te verjongen. Zorgt voor glans en balans in de haarstructuur; ook de treksterkte is zoals voorheen. Maakt ruwe, poreuze haarstrengen zacht en hanteerbaar. Dit product is verkrijgbaar in een mini-tube, ideaal voor de toiletzak!

IAM4U Clarifying Shampoo

Deze shampoo verwijdert, dankzij de ontgiftende eigenschappen, onzuiverheden zoals smog, zware metalen en chloor.

K18 leave-in molecular repair hair mask

Ook op vakantie kan je je haar herstellen van schade door chloor of blootstelling aan de zon. Het K18 Mask van 5ml of 15ml is super handig om mee op reis te nemen dankzij het kleine formaat en je hebt ook geen conditioner of andere stylingproducten nodig! Uiteraard ook in grotere verpakkingen verkrijgbaar.

Olivia Garden Fingerbrush

Deze borstel heeft perfecte antistatische en geïoniseerde nylonharen met een uniek design in de vorm van een hand. Dit is om de hoofdhuid te masseren, je kan de borstel gebruiken op zowel nat als droog haar. Het everzwijn haar strijkt het haar glad tijdens de styling en geeft glans en volume! Een echte must-have! Verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

Geniet van de zomervakantie!!!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment